Casio G-Shock G-D5000-9JR Gold

Posted on: 18/10/2019, by :
Casio-G-Shock-G-D5000-9JR-35th-Anniversary-Solid-18ct-Gold

 

Casio отпразнува 35-та годишнина от пускането на първия оригиналния G-Shock със стил, който би присрамил дори най-снизходителните швейцарски марки: пускайки лимитирания часовник направен от 18-каратово злато с цена от 70 000 долара. Casio G-Shock G-D5000-9JR ‘Solid Gold’ , цената е около 500 пъти по-висока от средния клас часовници G-Shock. Произведени са само 35 номерирани бройки, G-D5000-9JR е предназначен да бъде толкова тежък на китката ви, колкото и портфейла ви.

Casio G-Shock G-D5000-9JR Solid Gold

Виждали ли сте някога солиден 18-кактов златен часовник със златен корпус, рамка и верижка да се изстрелва в бетонна стена? И след това да пилучи удар от хвърчащ чук? Преди две минути също бих казал „Не, не съм!“ – но сега го видях и се радвам. И най-доброто от всичко е, че вие също можете да го видите, просто пуснете видеоклипа от YouTube, за да станете свидетели на славата на един златен G-Shock, който най-накрая е поставен на изпитание.

За Casio G-Shock G-D5000-9JR ‘Solid Gold’ виждаме, че Casio се е съсредоточил да гарантира, че всичките 35 лимитирани бройки в това наистина специално издание на часовници G-Shock ще работят, функционират и издържат колкото всеки истински G-Shock.
В Casio G-Shock G-D5000-9JR „Solid Gold“ няма да видите Bluetooth или GPS, но тези тридесет и пет G-Shock часовника, но със сигурност ще оцените че Tough Solar зареждането е част от пакета, заедно с Multi Band 6 наземно радио с 6 предавателни станции по целия свят, за автоматична корекция на времето и калибриране. Екстрата се предлага в Япония, Северна Америка, Великобритания, Европа и Китай.