SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST – GPS часовникът за спорт и отдих

Posted on: 25/07/2020, by :
SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST - GPS часовникът за спорт и отдих

Усъвършенстваният Suunto Spartan Sport Wrist не е просто надежден спътник за спорт. Със своите изключителни характеристики той впечатлява през ежедневието! В нашия избор имаме този ориентиран към производителността мулти-спортен GPS часовник и дори имате три цвята за избор: черно, синьо и розово. Бихме искали да ви покажем какво прави този часовник толкова много специален. Suunto Spartan Sport Wrist ще ви подкрепя през цялото ви обучение, предлагайки над 80 различни спортни категории – в издръжливост, състезания и интервали. Той също така измерва безброй видове данни, като темп, скорост и изгорени калории. Освен цветния сензорен екран, воден стълб от 100 метра и живот на батерията до 12 часа в тренировъчен режим, това, което отличава часовника Spartan Sport Wrist, е, че той може да измерва сърдечната честота директно от китката ви.

Ще се насладите на спартанската спортна китка не само по време на тренировките си. Мулти спортният часовник също записва ежедневните ви дейности. Той отчита стъпките, които предприемате и колко калории изгаряте през ежедневния живот. Чрез измерване на сърдечната си честота в покой часовникът може да ви помогне да получите достатъчно време за възстановяване между тренировките. Той е идеален за тези, които искат да свалят няколко килограма, да подобрят здравето си или да увеличат / поддържат нивото на фитнес. Лесно е да проследите напредъка си чрез приложението Movescount благодарение на различните видове точни данни, предоставени от часовника ви Spartan Sport. Свързвайки се с приложението, вие се възползвате от много повече от просто преглед на вашите данни. Можете например да сравните представянето си с това на други потребители – тези, които ви вдъхновяват и мотивират. Това ще ви помогне да се подобрите и да отпразнувате своите атлетически постижения.

Предполагаме, че досега вече искате часовникът Suunto Spartan Sport Wrist да бъде ваш, нали? Щракнете тук, за да намерите и трите модела в нашия онлайн магазин. Забавлявайте се с новия си и изключително готин тренировъчен / ежедневен спътник!